Wat is Geestdrift?

Geestdrift is het onafhankelijk magazine van en voor de Faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit
Utrecht en verschijnt in een oplage van tweeduizend exemplaren.

De redactie bestaat uit studenten en het blad wordt financieel ondersteund door de faculteit.
Geestdrift verschijnt vier keer per jaar en is gratis te verkrijgen in de verschillende gebouwen
van de faculteit.

Waar vind ik Geestdrift?

Geestdrift verschijnt in september, december, februari en mei en is gratis te verkrijgen in verschillende gebouwen van de Universiteit Utrecht. Je vindt ze in de speciale Geestdriftrekken.

Er staan rekken in de UB Binnenstad, Drift 10, Drift 13, Drift 21, Drift 23, Trans 4, Achter de Dom 22-24 en Kromme Nieuwegracht 80.

Adverteren in Geestdrift?

Wilt u adverteren in ons magazine? Dat kan! Onze doelgroep bestaat uit studenten aan de faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Utrecht. Geestdrift wordt uitgedeeld en verspreid in Universiteitsgebouwen in het centrum van Utrecht en op de Uithof. Studenten krijgen het blad gratis.

Geestdriftlezers zijn zowel man als vrouw, in de leeftijd van 18 – 26 jaar. Het merendeel van hen woont en studeert in Utrecht. Zij studeren aan de Faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Utrecht. Onder deze faculteit vallen studies als Geschiedenis, Kunstgeschiedenis, Taal en Cultuurstudies, Filosofie, Nederlandse Taal en Cultuur, Engelse Taal en Cultuur, Literatuurwetenschappen, Media en Cultuur etc. Zij zijn veelal geïnteresseerd in cultuur en alles wat daarmee samenhangt. Geestdriftlezers bezoeken en zijn actief in het culturele leven van Utrecht. Ze bezoeken culturele evenementen, lezen veel, bezoeken (studie)boekwinkels en cafés en zijn geïnteresseerd in de stad Utrecht en potentiële werkgevers.

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een advertentie in Geestdrift Magazine? Neem contact met ons op via info@geestdriftmagazine.nl